California

California

USA September 2009

Dette er vår Amerika-blog...

Som våre forfedre en gang gjorde, gjør vi... Vi reiser til Amerika og tar dere alle sammen med i tankene og deler gjerne våre opplevelser med dere her på denne siden. Mange bilder vil dukke opp sammen med enda flere artige kommentarer. Så velkommen skal dere være til å følge oss på denne reisen...

Prøv å nyte den som vi vil gjøre...

Klem fra oss to

HEI alle sammen!

de siste få dagerPosted by Gøril R. Idsal Sat, September 26, 2009 05:56:59

Enkelte av innleggene som har vært på sidene, er kopiert opp og lagt under kommentarer under de postene de har vært skrevet på. Ingenting er slettet... Tenkte det bare er litt koselig for dem som logger inn at de ser fra turen, enn at det dukker opp meldinger som er direkte til oss.

Nu går det mot slutten av vår tur i California...

Er kjempekoselig om dere som er inne på siden har logget dere på...For da ser vi at dere har vært her. Og det er jo litt koselig for oss også å se at de vi har invitert til siden virkelig har vært her. Det er noen av dere som har vært flinke å logge seg på! Kan tro det har gledet oss når vi har sett at du eller dere har vært inne å kikket. Da har en ikke skrevet denne reise-bloggen for ingenting. Vi ville jo dele turen med dere alle som vi har så kjær.

Postkort kommer ikke fra denne turen, for denne bloggen er en hilsen til dere alle fra oss to. Mener den kanskje vil gi litt mer enn et kort med et bilde på og noen får standard-ord om at vi har det bra, varmt og bla bla bla.... Enig?!

Venter ikke at dere skriver noe på siden for det er nok at dere logger inn. Vi ser det med en gang når det har vært besøk på siden....Men noen ord, sier vi ikke nei takk til heller. smiley Det er bare en liten ting, som kan bety så utrolig mye for oss som er langt hjemmefra.

Vi snakkes eller ses snart!

Glad i dere alle sammen!

Gøril og Kjell


Posted by Anne Mon, September 28, 2009 00:53:47

Ja ikke sannt! Det er herlig med de ungene! Og jeg ble for sen til å gratulere Mariann med degen....Ja ja...da får det bli en dag for sent! Det er litt mye surr i hodet for tida.

Men gulvet kom inn, og det har vært en del rydding og jobbing på Bjarte i dag med meg som sekretær innimellom;-)

Blir Bergen i m eller tirsdag for å passe Mathias på meg! Koselig! Men dere får ha kjempegodtur hjem! Så snakkes vi snart!

Masse klemmer fra megsmiley

Posted by Gøril R. Idsal Sat, September 26, 2009 16:46:10

Er bare 3 dager igjen så sitter vi på flyet!

Når jeg kommer hjem skal jeg lage et sammendrag fra turen. Da er jeg ved egen pc, som er lettere å jobbe med.

Vi har nok flere herlige jenter, Kjell og jeg. De er gull verdt, alle 5.

Nu er det frokost-tid her. Skal tusle oss av sted å spise litt...

Håper formen ble bedre og at dere har fått inn gulvet fra bilen.

Glad i dere og..

Klem fra oss...smiley

Posted by Anne Sat, September 26, 2009 13:06:55

Hei på dere!

Ny dag og nye mulighetersmiley Det er ikke lenge før vi snakkes igjen, og jeg gleder meg virkelig. Har skrevet en del med Christine ei stund nå, ho er ei fantastisk jente! Du kan virkelig være stolt Kjell, og du Gøril har jo ei datter/veninne det virkelig går an å snakke med! Kos dere masse. Vi var dårlige i går og prøver å samle krefter til å bære 40 kvm med skipsgulv fra bilen og opp bakkene....Puh.... Kos dere masse og nyt siste del av eventyret Amerika. Kjempeglad i dere! Masse klemmer fra meg og Bjarte!

Annesmiley